Христо Иванов отговори на Пеевски: Следващо управление с него няма да има, всички лъжи ще излязат наяве

„Г-н Пеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел на неговите изключително унизителни опити, заставайки буквално на четири крака, да се моли на всички хора, които имат връзки с Америка“.

Това каза пред журналисти в Народното събрание Христо Иванов.

„Тъй като господин Делян Пеевски не може да стане премиер, бидейки лице от списъка на Магнитски, този разговор се превръща в безсмислен. Той твърди, че има записан такъв разговор, но това не е вярно. Мога да ви уверя, че никога, и за секунда, не ми е минавало наум да се кандидатирам за президент“, поясни той.

„Ясната ни кауза сега е да не допуснем по никакъв начин г-н Пеевски на власт“.

„Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент, и публично е ясно, че това не е ставало“, обясни Иванов.

„Призовавам да се върнем към нормално публично финансиране“, коментира той по повод изтеклите записи.

„Категорично казвам, че следващо управление с Пеевски няма да има. Всички лъжи ще излязат наяве. Тази кална кампания, която виждате, е смъртният писък на Пеевски. Обективно той гласува измененията в Конституцията за съдебната власт с това, което на него му изнася. Аз имам да разкажа много интересни неща, но няма да го направя“, заяви още Иванов./Новините БГ

Свързани статии