Асен Василев: Не познавам Марин и Стефан Димитрови

„Не познавам Марин и Стефан Димитрови“, заяви бившият финансов министър, а по настоящем народен представител от ПП-ДБ Асен Василев по време на временната парламентарна комисия, която трябва да установи всички факти и обстоятелства около корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната негова роля, предаде „Фокус“.

„Тези лица (бел. от ред. – Марин и Стефан Димитрови) не са посещавали Министерството на финансите. Не съм срещал с тях, Това го каза новият министър на финансите“, заяви Василев.

По думите му появилата се информация, че в Министерство на финансите са идвали Марин и Стефан Димитрови в края на 2023-та година била написана „собственоръчно“ след въпросното изказване на Людмила Петкова в комисията.

Василев подчерта, че във ведомството има камери за видеонаблюдение, а списъкът за посещения при министъра минава първо през началника на кабинета на министъра:

„Министерството на финансите не е отворен храм“.

„Тази изфабрикувана информация нека си я проверят всички разследващи органи. Има си прокуратура, има си разследващи органи нека да я проверят“, добави Василев./Вести БГ

Свързани статии