Прокурорският син пребивал бившата си приятелка, държал я под ключ!

20-годишната Боряна Рангелова от Перник, бивша приятелка на прокурорския син Васил Михайлов, за първи път коментира публично на какво е била подложена по време на 2-годишната си връзка с него.

Припомняме, че Софийската районна прокуратура обявиха, че срещу Михайлов има ново обвинение – за четири закани за убийство и нанесен побой над младата жена.

В интервю за „Мироглед“ Боряна Рангелова разказва, че е обичала приятеля си и всячески се е опитвала „да му покаже правилния път“ и той да се „поправи“. Конфликтите помежду им се пораждали от забраните, които ѝ поставял:

„Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова, колкото той. Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен, когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах“.

Тя е категорична и че никога не е изневерявала на Васил Михайлов, както твърдял той, отношенията им били „доста конфликтни още от самото начало“.

Освен на нея, синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов посягал и на малката си сестра и на майка си, твърди още Рангелова.

20-годишната жена приключила взаимоотношенията си с Михайлов-младши, когато мярката му за неотклонение била изменена от съда на домашен арест. Той обаче посочил нейния адрес за изтърпяване на наказанието.

„Три седмици след раздялата ни щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала“, казва още Боряна Рангелова./Вестник Телеграф

Свързани статии