Пеевски: Ще се кандидатирам за председател на ДПС

На 24 февруари ще е Националната ни конференция. Освободихме зам.-председателя и председателя на Младежкото Движение. Всеки от нашите членове може да се кандидатира за председател на ДПС. Да, аз се кандидатирам. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„Ще решат на конгреса. Когато се явят делегатите, ще изберат своя председател. Ще е абсолютно демократичен и прозрачен избор. Всеки член на ДПС, който бъде номиниран от сруктурите може да се кандидатира. Всичко, което е за доброто на ДПС, се случи“, коментира още той.

На въпрос дали приема думите на Ахмед Доган, който го определи като „политик-феномен, който е върнал центъра на властта в последните 6 месеца“, Пеевски отговори: „Г-н Доган не мога да го коментирам. Казал е, каквото е преценил“.

И уточни, че Ахмед Доган е с грип и вкъщи.

Правителството няма да падне, стана ясно от думите му. „Да, ще влезем в пленарна зала. Щом ще влезем в зала, значи евроатлантическото правителство си струва. Колегите разбраха какво им казахме“, добави Делян Пеевски./Новините БГ

Свързани статии