Луд екшън пред съда в Пловдив! Куката към бащата на момчето: Хайде, убий ме!

Истински екшън се заформи пред Съдебната палата в Пловдив между Тошо Куката, Чеченеца и Тротинетката от една страна и бащата на момчето Денислав, което бе разкарвано на каишка в мол в града под тепетата. Разправията си има предистория.

В Районния съд започна разпит на свидетелите по делото. Втори бе призован именно бащата на Денислав. След като разпитът му в залата приключи, той напусна залата.

Тогава Тодор Чалъков – Куката се оплака в залата, че излизайки бащата му е направил знак с ръце, че ще му отреже главата. „Заплашва ме с убийство, г-н съдия. Как може да си позволява такова нещо в съда?“, каза Куката, но бе помолен да пази тишина.

След като бе разпитан третият свидетел, майката на момчето, разкарвано на каишка, съдът определи кратка почивка.

Тогава Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката слязоха долу, заедно със своите адвокати. За почивка излезе и бащата на Денислав. Куката го запита как може да заплашва с убийство и скандалът се разрази за секунди.

„Ако исках да те убивам, нямаше да стигнеш до съда“, каза му бащата. „Ходи се лекувай“, добави той. Куката му каза: „Ти мутрееш, пък казваш, че ние сме лошите. Хайде убий ме“. И добави, че Денислав сам е искал да се снима. „Изкара хиляди левове на наш гръб“, каза му още Куката.

Адвокатите се намесиха и казаха, че спорът ще се реши в съдебната зала. Но разправията не стихна. Участниците в процеса накараха съдията да чака, докато си разменят реплики./Вестник Марица

Свързани статии