Камбарев, ПП: Ако третият мандатоносител говори за мандата – има шанс

Да изчакаме да видим на кого ще бъде връчен третия мандат и той какво ще направи. Гледайте говоренето на мандатоносителя, ако е насочено към мандата – има шанс (за съставяне на кабинет), ако е към други теми – не. Това заяви Михаил Камбарев от „Продължаваме промяната” в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„При когото и да отиде мандата, сме готови да говорим за поставяне на политики”, каза Камбарев и веднага уточни: „Ние в кабинет с ГЕРБ няма да участваме, както сме заявили още в нощта на изборите. С някои принципи няма да правим компромиси – Пловдивския панаир бе подарен с участието на ГЕРБ”.

За начина, по който да бъде съставен кабинет, той каза: „Съставя се една програма с ясни политики. Едно е говорено, друго е на действие. Дали ще подкрепим кабинет, с кого ще е – ще видим”.

Без политически лидери по-възможно ли е да имаме редовен кабинет? Експертен кабинет е невъзможен сега. Да не залитаме отново в онази реторика за експертен кабинет, защото експертите са подкрепени от политици. Първо да говорим за политики, за важните теми”, призова Михаил Камбарев./Новините БГ

Свързани статии