Христо Стоичков пръв поздравил Зико за юбилея/СНИМКИ/

Телефонът на градоначалника звънеше нонстоп с пожелания от спортисти, бивши съпартийци,  шефове на държавни и общински  предприятия и институции, приятели. По обяд, след няколко делови срещи и почерпка от градоначалника за украинските бежанци и възрастни в Старческия дом, Зико покани колегите в заседателната зала.

Христо Стоичков пръв поздравил Зико за юбилея СНИМКИ

Голямата зала се оказа тясна – толкова много хора искаха да поздравят кмета, а той беше отрупал масата с мезета, сладки и отбрани питиета и едва смогваше да отвръща на прегръдки и честитки.

Зарадва се на подаръка – картина „Пловдив” с изображението на емблематичния фонтан и сградата на Общината, а също и на монети – копие от тракийското съкровище.

Общината винаги ще бъде  с мен, а тази картина ще ми напомня за добрата ни съвместна работа”, каза Зико и поиска прошка от колегите, ако някой неволно е засегнал.

„Мандатът е тежък и труден, но заедно с вас успяхме да направим за Пловдив неща, за които години наред само се говореше”, подчерта градоначалникът. Служителите му отвърнаха, че и занапред ще го подкрепят в действията.

На една от тортите беше изписано пожелание – най-хубавото предстои. /Вестник Марица

Свързани статии