Екипът на Лили Иванова съобщи лоша новина за любимата звезда на България

Феновете на певицата Лили Иванова са посърнали след последната новина, която поднесе нейният екип. Оказва се, че певицата май е готова да слезе от сцената и да прекрати изявите си.

Ноемврийските концерти на Лили Иванова се отлагат за лятото на 2024 година, съобщават от екипа на голямата българска певица.

Поради независещи от екипа причини концертите на Лили Иванова във Велико Търново, в Русе и във Варна, планирани за ноември 2023 г., се преместват на следните дати:

3 юни 2024 г. – Велико Търново

5 юни 2024 г. – Русе

4 юли 2024 г. – Варна

Всички закупени билети важат без нужда от презаверка. Има възможност и за връщане на билетите. Това породи съмнения, че певицата вече не може да издържа на натовареното темпо и иска да си отдъхне от концертите в страната.

Лили Иванова очаква с нетърпение срещата си със своите почитатели на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, концертите в София ще бъдат проведени на планираните дати, уточняват организаторите.

През октомври миналата година в рамките на националното си турне за 2022 г. певицата отложи пет от плануваните концерти – в Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград. Тогава беше съобщено, че хора в екипа ѝ имат здравословни проблеми.

На 10 май Лили Иванова откри националното си турне за 2023 г. в Благоевград. Почитателите на голямата певица я очакваха на 15 дати в най-големите зали на страната в 13 града. Още в началото на май беше анонсирано, че грандиозният финал ще бъде поставен с два концерта в зала 1 на НДК на 15 и 16 декември.

На сцената с Лили Иванова са музикантите от LI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa – беквокали./Новините БГ

Свързани статии