Боби Михайлов проговори след разпита! Казва другата седмица дали ще подаде оставка

Президентът на БФС Борислав Михайлов проговори за първи път след кървавите безредици в четвъртък вечер. Михайлов сподели, че за момента няма да подава оставка, а ще обяви решението си на заседанието на Изпълкома идната седмица.

„Другата седмица ще кажа какво възнамерявам да направя пред колективния орган“, сподели Михайлов. „Вътре говорих по всички теми“, добави той. „Имам морал“, отговори той на журналистически въпрос. „Точно за това УЕФА каза да няма публика“, каза още Михайлов.

Босът на футболната централа бе привикан на разпит в Комисията за противодействие на корупцията. Разпитът е по разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Преди минути шефът на футболната федерация бе видян да влиза в сградата на Антикорупционната комисия на пл. „Света Неделя“ в столицата.

По-рано от държавното обвинение обявиха, че са се самосезирали по публикации, в които се разкриват нарушения и престъпления на ръководството и на президента на БФС. Разследването бе възложено на Софийска градска прокуратура./Вестник Марица

Свързани статии