Това е най-спряганото име за служебен премиер

Кой ще участва в новия служебен кабинет на Румен Радев? Засега информацията за това е само спекулативна. Ето какви имена се обсъждат от политическите централи.

Упорито се спряга името на Гълъб Донев за служебен премиер. Той е бивш служебен министър на труда и социалната политика и настоящ секретар на президента. Пред bTV самият Донев отрече да са водени разговори с него.

За вицепремиер и министър на външните работи се спряга името на посланика ни във Великобритания Марин Райков. Той отказа да коментира темата.

Правосъдното министерство се очаква да отиде при депутатът от БСП Крум Зарков.

За министър на икономиката се спряга икономистът и бивш заместник-министър на икономиката в кабинета „Сакскобургготски“ София Касидова.

Министерството на младежта и спорта навярно ще се оглави от бившата състезателка по стрелба и политик от БСП Весела Лечева. Тя, Касидова и Зарков не отговаряха на мобилните си телефони днес.

За министър на здравеопазването се спряга д-р Славейко Джамбазов. Той е известен здравен консултант. Пред bTV той отрече да е говорено с него и не желае да се занимава с политика./БЛИЦ

Свързани статии