Скандалът се разраства! Напушил ли се е министърът на културата/ВИДЕО/

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас Атанасов, че се е надишал, напушил или въобще почерпил с някакви вещества. Това е очевидно за всеки, който гледа клипа, пуснат от него в социалните мрежи, заяви Митов по bTV.

Бившият министър на здравеопазването и депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов зажали сегашния министър на културата Атанас Атанасов.

„Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил“, написа в петък вечерта проф. Ангелов по адрес на културния министър.

Припомняме, че министърът на културата Атанас Атанасов най-после се появи в публичното пространство. Това той направи чрез доста странно видео, което сам засне в кабинета си в Министерство на културата.

Състоянието на 32-годишния министър, който никакъв го няма в публичното пространство, сериозно обезпокой бившия здравен министър и той разказа доста интересна случка от годините му болнична работа, когато за пръв се срещнал с опиоидна интоксикация, т.е. младото момче, надрусано с наркотици.

„След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, веднага си спомних случая с младото и надрусано с наркотици момче. Професионално изкривяване. Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил“, пише проф. Ангелов.

Този клип беше иронизиран и от актьора Филип Аврамов.

„Здравейте, аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо“. Така актьорът Филип Аврамов иронично коментира видеоклипа на министъра на културата Атанас Атанасов във „Фейсбук“, който взриви социалните мрежи и предизвика разнопосочни коментари.

Странно видео с министъра на културата предизвика още бурни реакции в социалната мрежа.
Ето част от тях:

Александър Сиди: „Това на видеото е:

а) министър на културата ?!?

б) министър на културата напукан на бело ?!?

в) министър на културата преял с кето-козунаците на ПростоКиро на жена му (официалната, не ПростоЛена)?!?

г) всичко изброено

Р. Ралин: „Не ме страх от министъра на културата, а от културата на министъра“

Калина Андролова: „Слава кокаине е работата в ПП! Това правителство е препълнено със системни грешки. Като започнем от министър-председателя и стигнем до министъра на крек-културата и нежните емоции…“

Васко Мавриков: „Когато джойнтът беше левче“

Борислав Цеков: „Това е министърчето на културата – поредното гротескно недоразумение от „Продължаваме промяната“. Трябва да бъде тестван за дрога. Киро и останалите променкаджии – също“.

Соня Колтуклиева: „Гледам и не вярвам на ушите си!

Сънен ли е? Напушен ли е? От поста ли е замаян? Брутално ли е главозамаян?

Като паднеш от високо, много боли!

Наско, по ирония на Съдбата, министър на културата“

Стефан Ташев: „Селфи с кабинет, като за последно….До дядо, на село..Наско ….нямало го дълго време..Да не е спасявал и той моряци в Мариупол…Или е бил на Мелмак с райски газ“

Мартин Карбовски: „Това е човекът, който избрахте за министър на културата. Харесва ли ви?“

Татяна Кристи: „WTF? Министърът на културата силно пиян си прави видео селфита и ги пуска в пространството!

Абе каква е тази подигравка, бе? Що за неуважение към институцията? Що за абсурд е това!

Разбирам, че в ПП сте събрани от кол и въже, ама някакво елементарно приличие трябва да има!“./Вестник Марица

Свързани статии