Ще те убия, мършо! Емили Тротинетката ридае след нападение от мутра и разказва, че…

Емили Тротинетката изрева гороломно в социалната мрежа Инстаграм.  Тя/Той разказва, че е била нападната пред столичния КАТ, където агресивен мъж с гола глава и е отправил заплахи за убийство.

Ето и целият разказ:

Днес ( 07.10.2022 ) около 11:10 ч отивах към Столичния КАТ и докато вървях по пътеката към входа за граждани на КАТ – Мъж на видима възраст около 35 години ме спря и започна строго да ми задава въпроси от сорта „Защо карам тротинетката по пътищата?“

Мъжът беше висок около 170 см; с тегло около 100 кг.; с едро,набито и мускулесто телосложение; беше с гола глава и сини очи; имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони; приличаше на мутра!!!

Започна да ме заплашва с думите „Ще те убия!“; „Ще те пребия, изрод такъв“!

Също така дойдоха 2ма служители на КАТ, за да ме предпазят и да го изгонят от района! Но мъжът стана още по-агресивен и започна посяга да ме удря, и дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ!

Мъжът ме Заплаши с думите: – „Нали ще излезеш и навън ще те чакам и ти скачам отгоре! – Ще те убия, мършо!“

Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха!

Това отношение е твърде недопустимо за другите европейски държави, но уви в България всеки си прави, каквото си иска и никой не обръща внимание!!!

В момента съм под жесток стрес! Слава богу не съм наранена физически, на психически съм срината!!!/БЛИЦ

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Снимка: Инстаграм

Свързани статии