Балабанов, ИТН: Третият мандат се провали заради лъжи и лицемерие

Третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите, на измамите, които благодарение на Христо Иванов лъснаха пред обществото, след като „Демократична България“ сами се излъчиха на живо. Всъщност българските граждани видяха как изглежда политката отвътре. Това коментира в ефира на Нова телевизия депутатът от „Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Балабанов.

По думите му ИТН няма място в такава коалиция, защото те са „от страната на истината“.

След такъв тип разговори и споделяне тук в НС нямахме друг ход, освен да сложим край на това лицемерие, защото българският гражданин иска да бъде управляван прозрачно и политиците да мислят за хората. Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, за да може българските граждани да изберат на коя страна да застанат – на лицемерието или на страната на истината, на която сме ние от толкова много време, сподели Балабанов.

Третият мандат е бил провален заради липса на комуникация и еднолично управление, смята още депутатът.

,,Нямаше комуникация, налагаше се едноличен начин на управление от страна на „Продължаваме Промяната“. ПП лъгаха толкова много време българските граждани“, заяви Балабанов визирайки искането на „Булгаргаз“ за увеличение от 52% на газа още от месец август.

Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще употребяваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме програма за управление толкова дълго време. Да, имаше коалицонно споразумение, което обаче те не спазваха, защото играеха игрите си на високо в МС и постъпваха еднолично, допълни още Балабанов./Новинтие БГ

Свързани статии