Спипаха 700 кг. хероин у нас

Огромно количество наркотици са били задържани при съвместна специализирана операция на ГДБОП. Акцията е съвместна с международни партньори на страната ни и е под надзора на Специализираната прокуратура.

Това съобщи в профила си в Туитър главният прокурор Иван Гешев. По неофициална информация на БНР, заловеното количество близо 700 килограма хероин. Наркотикът е намерен е в склад в Сливен, който се намира в промишлена зона на града. Операцията и претърсването продължават и в момента.

„Нов голям успех на Специализирана прокуратура и ГДБОП в борбата с трафика на наркотици. Задържано е огромно количество. Благодарности на всички колеги и на международните ни партньори“, написа обвинител № 1 в социалната мрежа. По време на брифинг говорителят на главния прокурор Сийка Милева съобщи лаконично, че откритият в Сливен хероин е бил импрегниран в мрамор. Има и задържани чужди граждани.

„Това е, което мога да кажа към момента. Повече информация ще бъде дадена след разрешение от наблюдаващите прокурори“, уточни тя./Вестник Монитор

Свързани статии