В гнева си мъж подпали собствената си кола за 150 хиляди евро

Руският блогър Михаил Литвин разпространи видео в социалните мрежи, в които не на шега драсва клечката на личния си автомобил – „Мерцедес“ GT63S на стойност 13 милиона рубли, или близо 150 хиляди евро.

Във видеото, изгледано дотук от десет милиона потребители, се вижда как Литвин спира луксозния си автомобил насред полето, след което вади от багажника няколко туби с бензин и започва да го залива от всички страни, докато най-накрая не го запалва от разстояние.

По информация на различни агенции мъжът се е решил на драстичната мярка, защото откакто закупил автомобила през май 2019 г. почти всеки път е бил принуден да го кара на сервиз заради техническа повреда. След обстоен преглед било установено, че в него имало доста неоригинални части, които не позволявали на двигателя да функционира нормално.

Това обстоятелство и отказа на немския автомобилен гигант да компенсира Литвин по някакъв начин не остават никакъв друг избор на руснака, освен да изрази своето недоволство в социалните мрежи, подпалвайки скъпото возило.

В крайна сметка, след като изпълнява намерението си, Михаил Литвин прави опит да напусне мястото със стар Запорожник, за което обаче се налага да използва помощта на свои приятели…/ Новини БГ

Свързани статии