Тя се отказа само от 4 продукта и свали 70 килограма

Жена успя да свали около 70 килограма без особени ограничения, изнурителни тренировки и спомагателни препарати.

Кейси Джемъл още от дете била пълничка. Постоянният стрес, преяждането и пристрастяването към фаст фуда си свършили работата и до края на училището явно се различавала от връстниците си. Първо, тя изглеждала много по-възрастна от годините си, което предизвиквало много неудобства. И второ, поради наднорменото тегло, Кейси била обект на подигравки и тормоз.

В продължение на много години момичето се опитвало да отслабне, отказвало се от различни продукти, брояло калориите и тренирало във фитнеса до изтощение. Въпреки това нямало резултат. На първо време имало задоволство от свалените килограми, но след няколко месеца те отново се връщали.

В продължение на много години момичето се опитвало да отслабне, отказвало се от различни продукти, брояло калориите и тренирало във фитнеса до изтощение. Въпреки това нямало резултат. На първо време имало задоволство от свалените килограми, но след няколко месеца отново се връщали.

Първата крачка

Когато навършила 37 години, Кейси Джемъл разглеждала снимките си и не можела да повярва, че тя е на тях. Огорчението и решителността за промяна ѝ вдъхнали сили сили да постигне зашеметяващ резултат.

На първо място Кейси се отказала от четири продукта: хляб; кашкавал; тестени изделия; газирани напитки. И след известно време жената успяла да се отърве от 70 килограма завинаги!

Тайните на Кейси Джемъл

За да може организмът да работи в правилната посока и да не натрупва излишно тегло, е необходимо да се следи храненето. Отказвайки се от захар и газирани напитки, вие не само подобрявате цялостното състояние на тялото, но и няма повече да напълнявате.

Освен това кожата става по-еластична и стегната, целулитът вече не се вижда, а всички пъпки и обриви изчезват. Сладките неща, газираните напитки, тестените продукти и някои плодове са пренаситени с бързи въглехидрати.

Веднъж попаднали в нашето тяло, те се разграждат и отлагат под формата на подкожна мастна тъкан. Ето защо, по време на диетата е необходимо да се обърне внимание на ястия със сложни въглехидрати и високо съдържание на протеин. Точно така ще постигнете фигурата мечта, както е успяла да го направи Кейси./Вестник Марица

Свързани статии