Тотото дойде в град Роман с феноменален джакпот от 7 620 000 лева

Днес, 30.01.2019, късметлията Чавдар Димов от Роман получи ключовете за своя чисто нов автомобил, спечелен в игрите на СПОРТ ТОТО. Това стана на специално събитие, организирано от Български спортен тотализатор. Жребият на късмета определя именно номера на квитанцията на Чавдар за печеливш в 101-вия тираж на тото игрите и така той уцелва страхотната печалба – комфортен автомобил Форд ЕкоСпорт.

СПОРТ ТОТО организира истинско празненство за жителите на Роман, които дойдоха на централния площад в сряда сутринта. По време на събитието присъстващите се включиха в специалната ТОТО томбола, от която си тръгнаха с печалби и фишове за следващия тираж. За него джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне феноменалните 7 620 000 лева.

По случай Трифоновден от БСТ са подготвили допълнително 5 печалби по 1 000 лева. Те ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички участници в играта „Тото 2 – 5 от 35“. За почитателите на „Тото 2 – 6 от 49“ ще има допълнителни предметни печалби – 1 бр. LED телевизор, 1 бр. смартфон и 1 бр. преносим компютър.

Печелившият Чавдар Димов е на 67 години. Участва в игрите на СПОРТ ТОТО от 1971 година и не пропуска тираж. Всеки път пуска общо 5 фиша за игрите 6/49, 6/42 и 5/35, като винаги попълва и Тото джокер. „Разбрах, че печеля автомобила, след като наша семейна приятелка ми се обади по телефона и ми каза, че има спечелена кола в Роман.

Тогава съпругата ми провери в сайта на СПОРТ ТОТО и се оказа, че номерът на печелившата квитанция съвпада с нашия“, разказва късметлията и допълва, че това не е първата му печалба от тотото. Преди две годни печели 3000 лева от любимия му Тото Джокер./БЛИЦ

Свързани статии