Сватбеното изложение в Панаира показва връщане към модата на пищните тържества/СНИМКИ/

Пищната сватба отново се връща на мода, а тържеството става истински спектакъл със светлинно и звуково шоу, богата украса от цветя и феерична заря. Това показа третото издание на Weddings & Events Expo, което се провежда на 26 и 27 януари 2019 г. в Международен панаир Пловдив.

Изложението за сватби и събития е най-голямото в Южна България и тази година събра близо 50 участници. Организатор е списание „Сватбен сезон”.

Сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, фотографи и видеографи, производители и търговци на артикули за украса и забавление, музикални и танцови формации, модни къщи и салони за красота демонстрират актуалните тенденции. Посетителите са смаяни от пъстроцветните елегантни щандове, предлагащи изделия и услуги за всеки един миг от празничния ден.

Освен бъдещи младоженци, идват и много млади хора, на които предстои абитуриентски бал. Те също се интересуват от аранжирането и декорацията на пространството, заснемането, дизайна на поканите и албумите, прическите и грима. Всеки детайл е подчинен на идеята за 7-звезден лукс.

Истински шедьоври предлагат сладкарите и флористите. Диджеите вече не се ограничават само до музикалното оформление, а създават фигури от разноцветни лампички. Голям интерес има към фирмите за фойерверки. Видозаписи показват разнообразни варианти на светлинни картини в небето.

Един от фокусите на тазгодишното Изложение за сватби и събития е сватбената маса. И при нея акцент е пищната украса. Композиции от балони и цветя с гигантски размери подчертават тържествеността на вълнуващия ден.

Много от участниците в Weddings & Events Expo 2019 предлагат специални отстъпки за младоженците, а всички специалисти дават безплатни консултации. Общинското предприятие „Радостни обреди”-Пловдив, което е партньор на проявата, има щанд за информация относно процедурите при сключване на брак.

Изложението за сватби и събития се намира в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив и може да се види на 26 и 27 януари от 10 до 18 часа.

Свързани статии