Премиерът обяви кой ще замести подалия оставка Порожанов!

Премиерът Бойко Борисов направи коментар по повод новината, че министърът на земеделието Румен Порожанов е подал оставка. БЛИЦ припомня, че премиерът я е приел, а лично Порожанов по-рано направи и първи коментар. „Казах, че ще проверявам доста работи. Никога не съм бързал да поискам и приемам оставки“, каза Борисов. „Само, че установих, че човек, чийто телефон беше даден за контакт на един от сайтовете за къщи за гости, към днешна дата е все още на работа“, разкри премиерът.

Става дума за заместник-директора на фонд „Земеделие“ Иванка Багдатова-Мизова, която подаде оставка в началото на май, след като нейният телефонен номер бе оставен в сайта на къща за гости в Юндола. „Така, че когато някой иска да си пази някого, то трябва да знае, че аз както казах компромиси не правя с никого“, отсече Борисов. По думите на премиера вече е ясно е кой ще замести Порожанов на поста.

„Още утре ще направим смяната, но първо ще уведомя коалиционните партньори и самия човек“, разкри Борисов и допълни: „Желаещи за министри все още има, не се притеснявайте“./БЛИЦ

Свързани статии