Гърневски: БСП и президентът са в акция за сваляне на законно избрано правителство

БСП и президентът участват в акция за сваляне на законно избраното правителство. Страната, която президентът зае в полза на БСП, беше видима. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Управленската програма на правителството се изпълнява стриктно и коректно, България вече е незаобиколим фактор. Недоволство винаги ще има, но вътрешната икономическа стабилност на България стана възможна, защото през последните 10 години правителството и местната власт създадоха условия за бизнес, заяви Гърневски.

Речта на Нинова по време на Конгреса и вчерашната реч на президента са недвусмислени – грубо посегателство срещу разделението на властите в страна – и от страна на БСП, и от страна на президента имаше грубо посегателство срещу независимата съдебна власт. Антикорупционният закон вече започва да работи, видяхте какви хора попаднаха под ударите му. В България вече започва да се въвежда ред, няма недосегаеми хора вече, подчерта депутатът от ГЕРБ.

Той е категоричен, че в ГЕРБ хората, за които има съмнения, че са извършили престъпление, веднага се отстраняват. Ако г-жа Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента, заяви Спас Гърневски./Новините БГ

Свързани статии