Футболните надежди на ОФК „Левски Карлово” вече имат свои съблекални в спортната база

Камери за видеонаблюдение ще бъдат монтирани през настоящия месец на стадион „Васил Левски” в Карлово, а през м. май – и електронно табло с пълна информация за всички футболни срещи на ОФК „Левски”. Това съобщи кметът на общината д-р Емил Кабаиванов на 1 април, след откриване на нови съблекални в спортната база.

Подготвителната група, детският състав и тимът на юноши младша възраст – общо над 100 деца, вече имат отделни помещения, аналогични на тези за титулярния и съответния гостуващ отбор.

Д-р Кабаиванов направи цялостен оглед на съоръжението, включително и на залата за самбо и борба, с намерение в бъдеще там също да има подобрения според финансовите възможности на общината.

На откриването присъстваха секретарят Стефан Стефанов, началникът на кабинета на кмета Слави Джалъзов, общинският съветник Веселин Божков – член на Управителния съвет на ОФК „Левски – Карлово” и радетел за развитието и успехите на карловския спорт, отговорникът за спортните бази в общината Мирослав Банчевски, отборът на юноши младша възраст и треньорът им Иван Шахънски.

Да продължават да се представят отлично в своята група и след година да се влеят като попълнения в титулярния състав, пожела на младите спортисти кметът. Той гледа и тренировката след завръщането на отбора от турнир в Турция.

Свързани статии