Добрата новина: Откриха изчезналите ученички от Плевен

Откриха издирваните от полицията две момичета от Плевен. Те са невредими, съобщиха снощи от МВР. Петокласничките изчезнаха около 14 часа вчера. Техни роднини публикуваха снимките им и подадоха сигнал в полицията. Въпреки нагласите, че изчезването на Бистра и Антония е плод на тийнейджърски страсти, полицията в Плевен беше вдигната на крак.

Двете момичета Бистра и Антония, които изчезнаха днес следобед в Плевен, са открити невредими. Това съобщи във „Фейсбук“ тяхна роднина, която съобщи за изчезването им чрез публикация в социалната мрежа. „Децата са намерени, били са заключени в училището“, пише Яна Методиева. Тя благодари на всички, които се включиха в търсенето на двете ученички.

В издирването на момичетата, едното на 11, а другото на 10 години, се включи и полицията. Сигналът до органите на реда е бил подаден в късния следобед от майката на по-голямото дете. В крайна сметка, децата са намерени в двора на училището, от където са изчезнали, в 15 часа, по време на занималня. Претърсени бяха над 30 адреса. В крайна сметка децата са намерени в двора на училището, откъдето са изчезнали по време на занималня./БЛИЦ

Свързани статии