Битка за имане: Иванка Американката с потресаващи разкрития пред БЛИЦ TV/ВИДЕО/

Иванка Ройдова, която е обвинена в поръчителството за убийството на брат си и семейството му, проговори пред БЛИЦ. По наша информация, гувернантката на Георги Ройдов – възрастния милионер, който оставил наследство от над 5 млн. долара в Америка, е предприела действия, които до момента никой не знае.

БЛИЦ припомня, че въпросната гувернантка Недялка Бързакова, под чието попечителство е оставено наследството на възрастния мъж, който умира през 2014 година, е изпратила голяма част от наследството на брата на Иванка и сестра ѝ Анна Ройдови – Стойчо Ройдов. По този начин единствено и само Стойчо Ройдов получава наследство без да има никакъв документ, че има право на това. Наследството на бащата милионер не стига и днес до Иванка и до сестра ѝ Анна.

БЛИЦ разполага с информация, че един от основните свидетели по делото е притискан да дава фалшива информация. БЛИЦ разполага също с материал на bTV, според който преди повече от 5-6 години зетят на Георги Ройдов Мариан Калестеров е бил замесен в афера за над 800 000 лв. с фалшиви документи.

Към настоящия момент всички тези материали, публикувани в други медии, са свалени от интернет. Целта, според ощетените жени – Иванка Ройдова и сестра ѝ Анна, е да бъдат стопирани да търсят по законен начин наследството от баща си. Именно заради това те смятат, че Бързакова се е договорила с брата Стойчо Ройдов и му превежда голяма част от наследството.

В интервю за БЛИЦ Иванка Ройдова сподели, че е ужасяващо да бъде обвинена в такова чудовищно престъпление и че не би убила и животно. Сагата се проточва повече от 3 години. Междувременно в сливенския затвор Иванка твърди, че е била отровена и едва са я спасили с четка и паста за зъби. Многократно са били развивани болтовете на личния ѝ автомобил в пловдивското село Брани поле, намирала е умрели птици в колата си и всякакви други ужасии. Чрез БЛИЦ Иванка, с прякор Американката, пита защо само Ройдов получава наследство, след като тя и сестра ѝ също са равнопоставени наследници.

БЛИЦ припомня, че преди три години прокуратурата оповести, че за да прибере цялото наследство на баща си, Иванка Ройдова създала страшна схема – намерила килър и му поръчал да отвлекат брат ѝ, да го убият и да избият цялото му семейство. Логиката, обаче, говори друго, тъй като няма мотив за тази масова екзекуция, защото цялото наследство и до момента е в ръцете на гувернантката Недялка Бързакова. Тримата наследници на милионера знаят този факт още от първия месец след смъртта на баща си.

От свои източници БЛИЦ научи, че показанията на тайния агент, който се е представил за килър и въз основа на чиито показания са повдигнати обвиненията, дава противоречиви показания. Върховният касационен съд върна делото за ново разглеждане в Пловдив. Иванка първоначално бе призната за виновна и получи три години лишаване от свобода, а сега сагата за невинността ѝ стартира наново./БЛИЦ

Свързани статии