Астролози: Апокалипсисът с третата световна война идва през 2020 година

През 2020 година политическата нестабилност в света ще се увеличи и не е изключено да се стигне до Трета световна война. Това прогнозира руският астролог Василиса Володина, цитирана от популярния сайт за паранормални явления Еsoreiter. Според нея догодина в Русия може да започне гражданска война. Астрологът смята, че е възможна и смяна на властта в страната.

Астрологът Михаил Левин пък твърди, че от следващата година ролята на президента на Руската федерация ще отслабне. Не е изключено ранното напускане на държавния глава. Във времето между 2020 и 2022 г. се очакват промени в структурата на управление, добавя той. Според него разходите за отбрана в Руската федерация постепенно ще намаляват.

Влад Рос също говори за промени в ръководството на Русия през 2020-та. Ще има нови политически лидери и социални движения, противопоставящи се на сегашното правителство, добавя астрологът Светлана Драган. „Ще бъде поставено началото на промените в политиката, икономиката и духовния живот на хората. В икономиката ще се наложат по-хуманни принципи“, обяснява тя. За президента на САЩ астрологът не прогнозира също промени. „Тръмп ще бъде в уязвимо положение.

Той ще трябва да потърси подкрепа сред американския елит. Влиянието на САЩ в света ще отслабне“, добавя тя. Според Драган Европейският съюз ще се сблъска с нарастващ проблем с бежанците./БЛИЦ

Свързани статии