Мистерията се разплита? Черна магия убила Шарлопов!

Стефан Шарлопов си е отишъл след направена тежка черна магия. В това са убедени роднините на милионера, които са в шок от внезапната му смърт на едва 55-годишна възраст, твърди „Уикенд“. Бизнесменът, чието състояние се начислява на над 450 млн. лева, бил здрав като скала, но вечерта се почувствал зле. Премерил си кръвното – било високо, и си легнал да поспи. На сутринта така и не се събудил.

Бездиханен в леглото му го открила съпругата му Бояна, която е по-млада от него с 15 години. Тя напразно се опитвала да го събуди няколко минути. „Стефан беше много здрав – хранеше се умерено, спортуваше, никога не е имал наднормено тегло., не взимаше лекарства. Преди два месеца беше на цялостен медицински преглед – всичко му беше в ред“, разказвала тя пред приятели. Затова била убедена, че краят на съпруга й настъпил след направена тежка черна магия.

Две седмици преди най-лошото с нея се свързала популярна врачка, която я предупредила, че на мъжа й е направена черна магия от негов враг в бизнеса, с когото имали търкания от 15 години. Заклинанието било дело на популярен ходжа от айтоско село. На ходжата били броени 50 000 лева преди Нова година, за да направи черна магия за смърт, която да порази от раз Шарлопов. Бояна разказала това на мъжа си, но той бил категоричен, че я занимават с глупости.

Преди години обаче самият Шарлопов е признавал, че е откривал магии в дома си. „Намерих някакви предмети подхвърлени у нас. Опитвали са се да ми правят магии разни нещастници. Е, както се вижда – жив и здрав съм“, предизвиквал съдбата той./БЛИЦ

Свързани статии