Номинират кметицата Пенка Ганева за приза „Кмет на годината“

Ganeva

Кметицата на община Хисаря инж. Пенка Ганева е номинирана за престижния приз „Кмет на годината“, научи „Хисарски Новинар“. Надпреварата е за целия й кметскси мандат – от 2011 до 2015 година, като регламентът и начинът за гласуване са променени, има много нови категории.
Ще бъдат наградени по трима кметове, в зависимост от населението на общината, която управляват, обявиха организаторите.
Кметът на Хисаря инж. Пенка Ганева е номинирана за следните три категории: Кмет на гражданите, Здрави жители и Развита инфраструктура, като шансовете й да попадне сред призьорите са много големи.
Който желае да я подкрепи, може да го направи, като даде своя вот на този линк: http://godina.kmeta.bg/bg.
Какъв е начинът на гласуване:
След като влезе в платформата, всеки потребител трябва да гласува в минимум 4 категории. Задължително е гласуването за една малка, една средна и една голяма община.
В края на гласуването си в минимум четири категории, потребителят ще получи известие на основния екран, в което ще пише за кои общини и категории е гласувал. Ще бъде възможна промяна на гласа, преди натискането на последния бутон „Гласувай“.
След като даде окончателно своя глас, всеки потребител ще бъде помолен да верифицира гласуването си чрез линк, който ще получи на посочен от него имейл. Там той ще може да види отново за какво точно е гласувал.
При клик върху линка гласуването на един потребител се смята за приключило. Гласовете, които не са верифицирани чрез имейл, няма да бъдат зачетени от системата.
От един IP адрес може да бъде гласувано неограничен брой пъти за един ден. Гласуването с даден email адрес може да се случи само веднъж за целия период на гласуване в платформата.
„Хисарнски Новинар“ Ви предоставя повече информация за конкурса, която може да видите на адрес: http://godina.kmeta.bg/bg/about-contest

Свързани статии